test

Sairaanhoitaja, Särkänkoti

Hakuaika päättyy  3.2.2023 23:59

Sairaanhoitajan vakituinen toimi Särkänkodissa

Särkänkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista Orivedellä. Särkänkoti palvelee ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä sairaanhoitajana tehtäväsi on asukkaiden hoito kuntouttavalla työotteella. Toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Työ palveluasumisessa on yhteisöllistä. Asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti, mutta huomioidaan laadukas elämän loppuvaiheen hoito. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä.

Toivomme, että koet muistisairaiden asiakkaiden hoidon omaksesi ja teet mielelläsi yhteistyötä asiakkaidemme ja heidän läheistensä kanssa. Tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin. Tarvittaessa joustamme työvuoroissa ja työtä on mahdollisuus tehdä päivätyöpainotteisesti.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Koulutustarjonnan lisäksi hyödynnämme osaamisen kehittämisessä moniammatillisen tiimimme erilaisia tutkintoja ja kokemuksia. Meillä erilaisuus on rikkaus, josta jokainen saa itselleen uutta. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön, jonka kanssa työpäivistä saa nauttia.

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitulta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV), rokotuslupa, LOVe KIPU, LOVe IV hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaika on kokoaikatyö, vuorotyö. Toimen koeaika on 6 kuukautta. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.
Lisätietoa tehtävästä antavat vastaava palveluesihenkilö Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Hakuaika päättyy 3.2.2023.
Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Vastaava palveluesihenkilö Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan