Sairaanhoitaja, selviämishoitoasema

Hei sairaanhoitaja, kokenut tai vasta työuran alussa! Oletko kiinnostunut sekä somaattisesta hoitotyöstä, että mielenterveys- ja päihdetyöstä? Jos vastasit kyllä, niin voisit olla oikea henkilö selviämishoitoasemalle täydentämään työryhmäämme! Haemme kahta sairaanhoitajaa.

Espoon selviämishoitoasema on 4+2 -paikkainen osasto, joka on tarkoitettu päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten silloin, kun potilas tarvitsee päihtymystilansa tai sen yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden tai näihin liittyvien muiden syiden vuoksi vuoksi sairaanhoidollista seurantaa.

Sairaanhoitajana toimit työvuorossa työparina lähihoitajan kanssa ja vastaat työvuorossa potilaiden hoidontarpeen arviosta ja lääkehoidon toteutuksesta. Perustehtäviisi kuuluvat muun muassa potilaiden voinnin tarkkailu ja arviointi, sekä ohjaus asianmukaiseen jatkohoitoon. Työhösi kuuluu myös yhteistyötä muiden potilaiden hoitoon kuuluvien verkostojen kanssa.

Sairaanhoitajana työsi on päivystysluonteista, monipuolista ja haastavaa. Tarjoamme työn tueksi monipuolisen perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja työn kehittämiseen.

Selviämishoitoasema toimii samassa kiinteistössä vieroitushoito-osaston kanssa, joten yhteistyö osaston kanssa on tiivistä. Halutessasi voit tutustua vieroitushoito-osaston toimintaan ja sairaanhoitajan tehtäviin esimerkiksi työkierrolla.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työpaikan nimi:
Espoon selviämishoitoasema

Työaika:
Jaksotyö 114h 45min/ 3 vkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua tai koeaikana suoritettavaa LOVe -LOP -lääkehoitolupaa.


Arvostamme: Hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja päätöksentekokykyä sekä mielenkiintoa mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Palveluesimies Sinikka Peromaa p. 040 520 1692 tai palveluvastaava Elina Halijoki p. 040 636 8401

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Avopalvelut
Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs