Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Selviämishoitoyksikkö Lahti - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen keskussairaalaan Akuutti24:n tulosalueelle Selviämishoitoyksikköön. Selviämishoitoyksikkö on osa Päivystysosastokokonaisuuttamme.

Selviämishoitoyksikkö on tarkoitettu päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten silloin, kun potilas tarvitsee päihtymystilansa tai sen yhteydessä esiintyvien fyysisten ja psyykkisten oireiden vuoksi sairaanhoidollista seurantaa. Potilaalle taataan turvallinen selviäminen ja päihtymystilan väistyttyä kartoitetaan potilaan päihteidenkäyttöä, psyykkistä sekä sosiaalista tilannetta. Potilas ohjataan tarvittaessa jatkohoitoon sekä tarpeellisten tukipalveluiden piiriin.

Sairaanhoitajan tehtävässä olet korvaamaton osa moniammatillista tiimiämme, joka toimii yhdessä osastomme potilaiden parhaaksi. Sairaanhoitajana toimit työvuorossa työparina lähihoitajan kanssa ja vastaat työvuorossa potilaan hoidontarpeen arviosta, perushoidollisista tehtävistä, lääkehoidon toteutuksesta sekä potilaan ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtävään sisältyy kokemuksen kartuttua opiskelijaohjausta, kollegoiden perehdyttämistä ja vastuualuetyöskentelyä, oma osaamistasosi huomioiden. Selviämishoitoyksikkö ja päivystysosasto ovat kiinteä kokonaisuus, ja työhömme kuuluu tarvittaessa työskentelyä päivystysosastolla, joten jokainen hoitajamme saa perehdytyksen myös sinne.

Hakijan eduksi katsotaan aiempi koulutus ja kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta sekä kykyä toimia päihdepotilaan verkostoissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osastollamme, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä sekä kouluttautua kannustavassa työyhteisössä. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä, mitä suunnitellaan yhteisöllisen toimintalähtöisen työvuorosuunnittelun pelisäännöin Titania-työvuorosuunnittelun avulla.

Tueksesi saat huippuhyvän ja moniammatillisen tiimin, jossa on erittäin mukava ilmapiiri. Perehdytyksesi tulee olemaan laadukas. Mahdollistamme ja tuemme sinua laajentamaan ja syventämään osaamistasi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä hyvää juuri sinulla olisi tuoda meidän yksikköömme!

Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Taru Pulkkinen
puh. 044 482 8248
taru-tuulia.pulkkinen@paijatha.fi

Lisätietoja

Päivystysosasto
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb