Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, seniorikeskus/palvelutalo - Social-och hälsovårdssektorn

Itäkeskuksen palvelutalon ryhmäkoti Ruiskukassa asuu yhteensä 31 asukasta. Tiimissä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, lähihoitajia, hoiva-avustaja, fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja. Ryhmäkoti Ruiskukka on monikulttuurinen tiimi, henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Apotti-asiakastietojärjestelmä sekä RAI-järjestelmä.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana suunnitellen, toteuttaen, arvioiden asukkaan hyvää hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja osallistuu hoidontarpeen määrittelyyn ja toimii asukkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kaksivuorotyötä, työvuorot painottuvat tällä hetkellä arkiaamuihin. Toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja arvostusta ikäihmisiä kohtaan, vuorovaikutustaitoja sekä reipasta työotetta. Voit olla työurasi alussa, keskellä tai loppupuolella. Meiltä saat mukavan työyhteisön ja tiimin tuen työhösi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994, 1200/2007 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/itakeskus-pt/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Sari Taavitsainen, p. 040 3345 172

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Myllypuron seniorikeskus, Itäkeskuksen palvelutalo

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Voikukantie 6, 00930 Helsinki

Rekommenderade jobb