Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, seniorikeskus - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koskelan seniorikeskukseen yksikköön N6. Yksikkö N6 on 16-paikkainen ikääntyneiden hoivayksikkö.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä painottaen aamu- ja iltavuoroihin. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Apotti-asiakastietojärjestelmä sekä RAI -järjestelmä. Noudatamme kinestetiikan toimintatapaa ja koulutamme työntekijät kinestetiikkaan.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana sekä suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asukkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja osallistuu hoidontarpeen määrittelyyn, toimii asukkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaa lääkehoidon toteuttamisesta, tukee ja ohjaa vastuuhoitajia työssä sekä vastaa yksikön toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä ja muutto uusiin tiloihin on vuonna 2025.

Tehtävässä voi aloittaa 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Koeajan aikana on suoritettava lääkeluvat.

Luemme eduksi:
-Aito kiinnostus ikääntyneiden hoitotyöhön
-Validaatiokoulutus
-Kinestetiikkakoulutus

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Annikka Tanskanen, annikka.tanskanen@hel.fi, . 09 310 51973
Apulaisosastonhoitaja Jaana Luukkainen, jaana.luukkainen@hel.fi, p. 09 310 45136

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Koskelan seniorikeskus

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Käpyläntie 11, 00060 Tehy

Rekommenderade jobb