Raision terveysasemalle haetaan sairaanhoitajan sijaista 31.12.2020 saakka

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää perusterveydenhuollon tuntemusta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työhön.

Tehtävä koostuu itsenäisestä vastaanottotyöstä, puhelimitse tehtävästä hoidontarpeen arvioinnista sekä avustavista tehtävistä sekä työskentelystä hengitystieinfektiovastaanotolla. Työssä korostuu vuorovaikutus- ja yhteisötyötaidot. Sairaanhoitaja työskentelee osana moniammatillista työyhteisöä.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Toimessa noudatetaan kuukauden koeaika. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Jaana-Sofia Saarinen, Avosairaanhoidon ylihoitaja, p. 044-797 1436
Katri Saarela, osastonhoitaja Raision terveysasema p. 044-797 1077

Raision terveysasema
Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio

Raision kaupunki on vetovoimainen, lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki Turun seudulla.

Raision sosiaali- ja terveyskeskuksen toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asukkaiden ja yhteisöjen hyvinvointia ja terveyttä sekä sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä. Palvelut tuotetaan lähi- ja keskitettyinä palveluina Raision kaupungin ja Ruskon kunnan muodostamalla yhteistoiminta-alueella.

Raision terveyskeskus tarjoa palveluita eri elämän vaiheessa oleville asiakkaille. Terveyskeskuksessa työskentelee 18 lääkäriä, ylilääkäri, ylihoitaja, osastonhoitaja, 15 sairaanhoitajaa, 2 terveydenhoitajaa, 3 perus-/lähihoitajaa, fysioterapeutti, ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Terveysasemalla toimii tiimityön malli ja asiakkaat on jaettu asuinalueen mukaisesti kolmeen eri piiriin, läntiseen-, pohjoiseen- ja itäiseen tiimiin. Kiireettömässä hoidossa asiakkaat ohjataan oman alueensa tiimin hoitoon.

Tervetuloa moniammatilliseen työyhteisöömme!