Sairaanhoitaja sijaisuuksia (kesätyö)

Kirkkonummen kunnan kotihoidossa ja kotiutustiimissä on avoinna sairaanhoitajan loman sijaisuuksia ajalla 1.5.-30.09.2020 motivoituneille ja osaaville hoitotyön ammattilaisille ja hoitotyön sekä lääketieteen opiskelijoille.

Sijaisuuksissa on sekä päivä- että vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Sijaisuuksiin voidaan valita myös alan opiskelijoita. Opiskelijoilta edellytämme, että kliiniset ja lääkehoidon opinnot ovat edenneet normaalisti, vähintään 140op suoritusta sairaanhoitajaopinnoista.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä joustavuutta. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi.

Kielitaitovaatimuksena Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi. Työskentelyalueena on koko Kirkkonummen kunnan alue, joten ajokortti (B) ja ajotaito ovat työssä tarpeen ja oman auton käyttö mahdollisuus on eduksi. Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla. Käytössämme on Pegasos- ja Hilkka tietojärjestelmät.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta.

Sijaisuudet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Valmistuneen sairaanhoitajan palkkaus alkaen 2595,25e/kk

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta 15.5.2020 klo 12:00 mennessä.

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon osastonhoitaja Janette Räisänen puh. 040-7728054 tai osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040-1269789 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perusturvapalvelujen toimiala, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotihoito
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.