Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, sijaisuus - Raseborg stad

Sairaanhoitajan sijaisuus Mariakodissa 31.12.2022 saakka

Haemme Pohjan Mariakotiin osaavaa sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kuntoutus- ja hoitotyö, osaston toiminnan kehittäminen ja laadun valvonta, sekä sairaanhoidosta ja lääkehoidosta vastaaminen.

Edellytyksinä tehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle ovat vahvat yhteistyötaidot, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä positiivinen, asiakaslähtöinen palveluasenne. Etsimme henkilöä, joka haluaa työssään edistää yksilöllistä hoivakulttuuria. Uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin on myös tärkeätä osata suhtautua myönteisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Rekisteröity sairaanhoitaja, joka on kiinnostunut vanhustyöstä terveyttä edistävän ja ihmislähtöisen lähestymistavan pohjalta. Hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa edellytetään. Henkilökohtaista soveltuvuutta pidämme erittäin tärkeänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä edellyttää Tartuntatautilain 48 ja 48a §:ien mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa asumisyksikön päällikkö Pia Anttila, puh. 019 289 3313.

Hakemus laaditaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 453141. Hakuaika päättyy 10.7.2022 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa asumisyksikön päällikkö Pia Anttila, puh. 019 289 3313.

Lisätietoja

Mariakoti

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maariantie 18, 10420 Pohjankuru
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb