test
Sairaanhoitaja / sijaisuus, Mäntyrinne 2 - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitajan tehtävä tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikössä on monisairaita ja päivittäisissä toiminnoissaan paljon apua tarvitsevia vanhuksia. Yksikön toiminta on asukaslähtöistä ja virikkeellistä. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja edistetään oikeutta itsenäiseen, hyvään elämään ja itseään sekä hoitoa koskevaan päätöksentekoon. Asukkaan saattohoito järjestetään pääsääntöisesti yksikössä. Yhteistyö asukkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä.

Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidon toteutuksesta ja hänellä on vastuu hoitotyöstä ja asukkaiden sairaanhoitoon liittyvistä asioista. Lääkäri käy yksikössä viikoittain. Asukkaan hoidon tarpeen arvioinnissa ja hoitosuunnitelman laatimisessa sairaanhoitaja käyttää RAI (Resident Assessment Instrument) -laatujärjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Sairaanhoitaja on moniammatillisen hoitotiimin vastuuhenkilö. Opiskelijoiden ohjaus kuuluu myös sairaanhoitajan tehtäviin

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä asukaslähtöistä työotetta. Edellytämme myös tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe-lääkelupaa.

Arvostamme kokemusta vanhustyöstä. Eduksi luetaan RAI-osaaminen, hyvät tietotekniset taidot, sekä innostus kehittää hoitotyön kirjaamista ja asukkaiden virikkeellistä ja toiminnallista arkea.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä, sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vanhusten tehostetussa palveluasumisen yksikössä. Saat hyvän perehdytyksen ja mukavan, tukea antavan työyhteisön. Käytössäsi on uusimmat työ- ja apuvälineet, sekä työympäristö.

Mäntyrinne sijaitsee Luolavuoren kaupunginosassa. Yksiköllä on vanhat perinteet ja kodinomaiset puitteet luovat asukkaille vanhan ajan kotoisan tunnelman. Mäntyrinteessä on kuusi eri osastoa kolmessa eri siivessä. Yksikkö on lähellä kaikkea, mutta keskellä luontoa. Piha-alueella on maksuttomia parkkipaikkoja työvuorosi ajaksi. Pääset meille myös usealla bussilla esimerkiksi 9 ja 61. Lisäksi numero 18 pysäkiltä pääset metsän läpi suoraan yksikköön. Tarkempi osoite on Virvoituksentie 5, 20720 TURKU.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/toimipaikat/mantyrinne

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Telén Kirsi, yksikön esimies, puh. 040 160 5376, kirsi.telen@turku.fi
Karjalainen Riitta, asumispalvelujen päällikkö, puh. 044 907 4885, riitta.karjalainen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntyrinne, Mäntyrinne 2

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Virvoituksentie 5, 20720 Turku

Rekommenderade jobb