Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, sijaisuus, Oulaskankaan hoitotyö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, tule tiimiimme! Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Oulaskankaan hoitotyön sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosastolle. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.9.2023 saakka.

Sisätautien ja keuhkosairauksien vuodeosastolla tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on sydän- ja verisuoni- sekä keuhkosairauksia. Lisäksi osastolla on 4-paikkainen sydänvalvontahuone. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Arvostamme aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä ryhmätyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vuodeosastolla.

Sairaanhoitajan sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Sijaisuus on uudelleen haettavana, aiemmassa haussa mukana olleet hakijat otetaan haussa huomioon.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Saija Ylimäki, p. 040 843 6344. Sähköposti: saija.ylimaki@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikka, OAS Sisätautikeskus, OAS Sisätaut. ja keuhkos. osasto

Oulaskankaan sairaala Oulaisissa tuottaa keuhkosairauksien, kirurgian, anestesiologian, korva-nenä- ja kurkkutautien, lastentautien, sisätautien sekä äitiys- ja naistentautien erikoissairaanhoidon palveluja. Sairaala vastaa erikoissairaanhoidon päivystyksen lisäksi sopimuksen mukaisesti lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Rekommenderade jobb