test

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Pudasjärven kotihoito

Ansök senast  1.12.2023 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle sairaanhoitajaa sijaisuuteen Ikäihmisten palveluiden Oulunkaaren alueen kotiin annettaviin palveluihin. Aloitus mahdollisimman pian ja sijaisuuden kesto 29.2.2024 saakka. Ensisijainen sijoituspaikka/alkusijoituspaikka on Oulunkaaren kotihoitoyksikkö Keskinen, Pudasjärvellä.

Hae sairaanhoitajan tehtävään kotihoitoon Pudasjärvelle, jossa pääset loistamaan asiantuntijuudellasi ja tekemään kanssamme hyvää työtä ikäihmisten parhaaksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja ohjaat moniammatillista tiimiä asiakkaidemme turvallisen kotona asumisen mahdollistamiseksi. Pääset kehittämään ja toteuttamaan ennakoivia hoitosuunnitelmia asiakkaille yhteistyössä lääärin ja tiimisi kanssa. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Hyvinvointiteknologia on luonteva osa työtämme. Uusi työntekijä perehdytetään työhön sekä työyhteisö ja esihenkilö toimii aina tukenasi. Ammattitaidon ja toimintatapojen kehittäminen on meillä tärkeässä roolissa.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa sekä vahvaa motivaatiota toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen Rai -toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä kinestetiikan tuntemuksen.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Sanna Repo, p. 040 739 4834, sähköposti: sanna.repo@pohde.fi ja vastuualuepäällikkö Anu-Birgitta Lämsä, p. 040 351 1583, sähköposti: anu-birgitta.lamsa@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare