Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Siljankoti, Hämeenkyrö - Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan mahdollistamaan ikäihmisten
mielekäs elämä.

Etsimme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaan hyvinvointialueen Hämeenkyröön ikäihmisten palveluihin. Ensisijaisena työpaikkana on ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Siljankoti.

Siljankoti on 19- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa muistisairaille ikäihmisille. Siljankoti on savuton työpaikka.

Sinulla on mahdollisuus käyttää ammattitaitoasi monipuolisesti mielekkäässä
työympäristössä. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta muistisairaiden ja ikäihmisten
kanssa työskentelyyn ja intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen.
Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa työasennetta sekä kykyä
itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. Työtehtäviin kuuluu myös Siljankodissa vastaavan sairaanhoitajan tehtävät, jotka käydään läpi haastattelutilanteessa.

Kelpoisuusehtona on rekisteröity sairaanhoitajan tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 24.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja antaa palveluvastaava Henna-Riikka Tomperi, puh. 050 572 8811 (ma-to klo 8.30- 12.30), henna-riikka.tomperi@pirha.fi.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Henna-Riikka Tomperi, puh. 050 572 8811 (ma-to klo 8.30- 12.30), henna-riikka.tomperi@pirha.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue
Osoite: Tunnelikuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Rekommenderade jobb