test

Sairaanhoitaja, Silmätautien yksikkö Savonlinna

Ansök senast  18.4.2024 15:00

Eloisan Silmätautien yksikössä on tarjolla sairaanhoitajan tehtävä. Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen silmätautien yksikköön Savonlinnaan 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin silmätautienvastaanotolla kuuluu potilaan näköarvojen mittaaminen, lääkärin avustaminen toimenpiteessä sekä silmäpohjan valokuvaus ja näkökenttätutkimuksen tekeminen. Tutkimukset ja toimenpiteet ovat elektiivisiä ja päivystysluonteisia. Hoitotyö on toisinaan nopea tempoista. Työssä tarvitaan kädentaitoja, itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä postiivista asennetta.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.
Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan kokemus silmätautipotilaan hoitotyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat 8.4.2024 alkaen osastonhoitaja Hanna-Leena Hämäläinen, puh. 040 3596430, hanna-leena.hamalainen@etelasavonha.fi ja apulaisosastonhoitaja Marjo Mutka, puh. 044 4173318, marjo.mutka@etelasavonha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare