Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (sisätaudit, keuhkot), kesä 2023 - Satakunnan hyvinvointialue Satasote

Sairaanhoitaja, sairaanhoidon opiskelija tai lähihoitaja, meillä on tarjolla pitkiä sijaisuuksia sisätautien ja keuhkosairauksien osastoilla. Tämän ilmoituksen kautta voit jättää juuri meille suunnatun avoimen hakemuksesi tai kesätyöhakemuksesi. Tule osaksi taitavaa ja nuorekasta työyhteisöämme! Tilamme ovat nykyaikaiset ja laitteet sekä tarvikkeet tämän päivän vaatimuksia vastaavat. Kansalliset hoitotyön laatumittarit ohjaavat pitkälti toimintaamme. Palaute potilailta, omaisilta sekä yhteistyökumppaneilta on pääosin erinomaista ja sitä kautta myös parasta. Tervetuloa meille töihin!

Sisätautien osasto 1:n erikoisalana ovat nefrologia ja gastroenterologia. Lisäksi hoidamme osastolla muita akuutteja sisätautipotilaita. Osastolla on myös mahdollisuus sydämen monitoriseurantaan. Teemme yhteistyötä erityisesti endoskopian ja keinomunuaisyksikön kanssa ja työkiertokin on meille tuttua.

Sisätautien osasto 2:n erikoisalana ovat hematologia ja kardiologia. Lisäksi hoidamme osastolla muita akuutteja sisätautipotilaita. Osastolla on myös mahdollisuus toteuttaa solunsalpaajahoitoja. Teemme yhteistyötä erityisesti päiväsairaalan ja palliatiivisen poliklinikan kanssa.

Keuhkosairauksien osastolla tutkitaan ja hoidetaan keuhkosairauksien lisäksi unenaikaisia hengityshäiriöitä ja arvioidaan erilaisten keuhkosairauksien hoidossa käytettävien laitteiden tarvetta. Hoidamme osastollamme myös palliatiivisia potilaita. Teemme yhteistyötä palliatiivisen poliklinikan kanssa.

Etsimme positiivista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittymään muuttuvan ja usein myös hektisen toimintaympäristömme mukana. Työ meillä on monipuolista ja kiinnostavaa. Teemme kolmivuorotyötä hyvässä työilmapiirissä. Meillä on käytössä ergonominen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, huomioimme myös työntekijän työvuorotoiveet yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat sekä valmistuneet lähihoitajat.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@sata.fi

Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja (Sisätautien osasto 1) Marika Kivistö, p. 044 707 7860.
osastonhoitaja (Sisätautien osasto 2) Riitta Ojakoski, p. 044 707 7870
osastonhoitaja (keuhkosairaudet) Jaana Virtanen, p. 044 707 7040
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Erityis- ja sairaalapalveluiden toimialue, Sairaalapalvelut, Erikoissairaanhoidon hoito-osastot, Konservatiivinen hoito-osastotoiminta

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Rekommenderade jobb