test
Sairaanhoitaja, sisätautien osasto 2 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään sisätautien osastolle 2. Osastollamme on 25 sairaansijaa ja työ on kolmivuorotyötä. Hoidamme osastolla sisätautipotilaita.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, ammattitaitoiset kollegat, nuorekkaan työyhteisön ja hyvän työilmapiirin. Odotamme Sinulta joustavuutta, työhön sitoutumista ja työryhmässä toimimisen taitoja. Odotamme, että työskentelet potilasta kunnioittavasti ja teet laadukasta hoitotyötä. Toivomme, että Sinulla on työn suunnittelu-, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä myönteinen asenne nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Meillä on käytössä e-Passi henkilöstöetu.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Riitta Ojakoski,
p. 044 707 7870 tai
ylihoitaja Päivi Hautaoja,
p. 044 707 7604,
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sairaanhoidon toimialue, Konservatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb