test
Sairaanhoitaja, sisätautien poliklinikka - Social-och hälsovårdssektorn

Sisätautien poliklinikka tarjoaa erikoissairaanhoitolain mukaisia sisätautien vastaanotto- ja konsultaatiopalveluja. Haemme moniammatilliseen työyhteisöömme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään.

Sairaanhoitajana työskentelet pääasiassa yleissisätautien-ja kardiologisten sekä diabetes-potilaiden parissa yhteistyössä erikoislääkärien kanssa. Avustat vastaanotoilla tehtävissä tutkimuksissa, kuten rasitus-ekg:ssä sekä krista-biopsioissa. Ohjaat OBE- ja ENE-ryhmiä, lisäksi toimit yhteistyössä diabeteshoitajiemme kanssa. Varaat vastaanotto- ja tutkimusaikoja potilaille sekä huolehdit, että potilaat ovat käyneet tarvittavissa tutkimuksissa ennen vastaanottoja.

Työhösi kuuluu potilasohjausta sekä vastaanotoilla että puhelimessa, joten hyvä suullinen suomen kielen taito on edellytys pärjätä työssä. Edellytämme love-lupia ja työhösi kuuluu myös i.v. infuusioiden antoa, joten tarvitset myös i.v lupaa, jotka voit suorittaa koeaikana.

Työ vaatii tiimityötaitoja osana moniammatillista tiimiä ja vastuunottoa. Työssäsi tarvitset myös itsenäistä työotetta sekä päätöksentekokykyä.

Meillä on suuren työnantajan henkilöstöedut kuten erilaisia täydennyskoulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi, kaupunkipyöräetu, edulliset henkilöstöliikuntamahdollisuudet ja paljon muuta.
Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Luemme eduksi:
Diabetes-osaaminen, OBE- ja ENE-osaaminen
Apotti- ja Pegasos potilastietojärjestelmien osaaminen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Laura Kolehmainen p. 040 671 5378
Apulaisosastonhoitaja Virpi Hovi p. 040 756 5228

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Siilikuja 1, 00800 Helsinki

Rekommenderade jobb