Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: sisätautien vuodeosasto 2K, Joensuu; määräaikainen (id6801) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN. SIE VOISIT OLLA YKSI MEISTÄ.

  • Olet yhtä tervetullut; oletpa sitten urapolkusi alussa tai huippuosaaja.
  • Me opastamme sinua alkuun ja tarjoamme perehdytyksen.
  • Saat meillä kannustavan tuen ammatillisuutesi kasvuun.
Vuonna 2023 Pohjois-Karjala muuttuu hyvinvointialueeksi. Meillä on jo maakunnallinen Siun sote ja olemme uudistuksessa etumatkalla. Hyödynnämme sen valtava työn, jota olemme tehneet Siun soten valmistelussa ja Siun soten aikana toiminnan kehittämisessä sekä aiemmassa maakuntavalmistelussa. Perusrakenne on meillä olemassa. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Siun sotessa on haettavana 9.11.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 16.10.2023 saakka.

Haku päätetään heti sopivan sijaisen löytyessä.

Sisätautien vuodeosasto 2k

Osasto 2K:lla hoidetaan sisätautien- ja keuhkosairauksien erikoissairaanhoidon vuodeosastohoitoa tarvitsevia potilaita. Osasto on 36-paikkainen ja jaettu kahteen tiimiin. Suurin osa potilaista saapuu päivystyksestä akuutin sairauden tai kroonisen sairauden pahenemisen vuoksi, mutta osastolla hoidetaan myös saattohoitovaiheessa olevia potilaita. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, ammatillinen kehittyminen on varmaa. Teemme moniammatillista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Perehdyttämisen tukena käytetään työparityöskentelyä. Työvuorosuunnittelussa pyritään huomioimaan yksilölliset tarpeet ja työntekijöitä arvostetaan. Työyhteisön hyvä ilmapiiri ja yhteistyön tekeminen on yksikkömme voimavara.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Leppänen, paivi.leppanen@siunsote.fi p. 050-5913107

Saat käyttöösi Siun soten henkilöstöedut. Työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtävässä on koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka on 2671,29 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 26.10.2022.

Pohjois-karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6801
  • 26.10.2022 - 15.12.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Päivi Leppänen, paivi.leppanen@siunsote.fi p. 050-5913107

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb