Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, sisätautien vuodeosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen Tyks Turunmaan sairaalan sisätautien vuodeosastolle. Sijaisuus alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan ja jatkuu ainakin 08.01.2023 asti. Sijaisuuden jatkuminen on mahdollista.

Sisätautien vuodeosastollamme on 16 potilaspaikkaa. Osastomme palvelee potilaita, joilla on erilaisia sisätautien erikoisalaan kuuluvia sairauksia sekä palliatiivisen hoidon potilaita.

Osastomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen sisätautipotilaiden hoitotyön toteuttamiseen moniammatillisessa työryhmässä. Potilaslähtöisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja kuntouttava työote työtavoistamme.

Arvostamme pyrkimystä kehittää omaa ammatillisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joten pääset vahvasti vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Perehdytysprosessissa vaalimme yksilöllisyyttä ja otamme huomioon sinut ja aiemmat osaamisesi.

Tervetuloa joukkoomme työskentelemään idylliseen ja viihtyisään Tyks Turunmaan sairaalaan!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Nina Jumisko p. 050 364 9732.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks Alueelliset toimipisteet, Tyks Turunmaan sairaala

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kaskenkatu 13, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb