Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Hei sairaanhoitaja. Olisitko kiinnostunut lastensuojelutyöstä vastaanoton arviointi- ja hoitotyön parissa? Haluaisimme sinut täydentämään työryhmäämme nuorten vastaanoton uudelle vaativan hoidon osastolle Helsinkiin, Kallion vastaanottoon. Avasimme ensimmäisen vastaanoton osaston syyskuussa 2022 ja toinen osasto aukesi vuoden 2023 alusta.

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Vastaanoton työ on tiivistä ja monipuolista arviointi- ja hoitotyötä. Nuoret tulevat vastaanoton osastolle pääasiassa kiireellisellä sijoituksella ja sijoitusten kesto vastaanottoon on pari kuukautta, jonka aikana työskentelyn tavoitteena on vakauttaa nuoren arkea ja tehdä arviointia nuoren tuen tarpeesta. Vastaanoton työskentelyssä keskeistä on nuoren kanssa tehtävän työskentelyn lisäksi tiivis yhteistyö nuoren perheen ja verkoston kanssa.

Sairaanhoitaja työskentelee vastaanotossa osana 12 työntekijän muodostamaa moniammatillista työryhmää. Lisäksesi työryhmässä työskentelee johtava ohjaaja, sairaanhoitaja, sosionomeja ja lähihoitajia sekä vastaanoton oma psykologi. Tehtäviisi kuuluu nuorten hoito- ja arviointityö, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Huolehdit nuoren terveydenhuollon palvelujen toteutumisesta yhteistyössä osaston lääkärin sekä mahdollisten terveydenhuollon hoitokontaktien kanssa. Teet myös omaohjaajatyötä yhdessä työparin kanssa.

Haastatteluja pidetään jo hakuaikana, joten laitathan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Luemme eduksi:

Tehtävässä on eduksi kokemus lastensuojelun laitoshoidossa työskentelystä ja lastensuojelulain tuntemus. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä osaamista haastavasti käyttäytyvien lasten ja nuorten kanssa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lastenkodin johtaja Minna Rissanen, p. 09 31024100, minna.rissanen@hel.fi
Johtava ohjaaja Laura Hyytiä, p. 09 31024101, laura.hyytia@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Lastensuojelun ja perhesosiaalityön palvelut, Nuorten vastaanotto

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 L, 00510 Helsinki

Rekommenderade jobb