Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajan sijaista Psykiatria- ja päihdepalvelujen Laakson mielialahäiriöpoliklinikan työryhmään. Työryhmässä hoidetaan kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavia, neuropsykiatrisia häiriöitä sekä persoonallisuushäiriötä sairastavia potilaita. Sairaanhoitaja osallistuu moniammatillisen tiimin jäsenenä potilaan kokonaisvaltaisen hoidon tarpeen arviointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen sovittujen hoito-ohjelmien mukaisesti. Hoitomuotona käytetään yksilö-, ryhmä-, perhe- ja verkostotapaamisia sekä kotikäyntejä.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä, joustavaa ja kehitysmyönteistä asennetta työhön sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Luemme eduksi:
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot, esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilöterapiakoulutukset.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Gun Sundqvist, p. 040 3342378
Ylihoitaja Leena Alho, p. 09 31029249

Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Lääkärinkatu 8, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs