Sairaanhoitaja

Haemme Brahen asuintaloon sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 25.1.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Brahen asuintalo on asunnottomuustaustaisille suunnattu tuetun asumisen yksikkö. Asukkaiden tuen tarpeet ovat monialaisia ja heille räätälöidään aina henkilökohtainen hoito- sekä palvelusuunnitelma.

Sairaanhoitajana työskentelet osana työryhmää, johon kuuluu lisäksi vastaava ohjaaja, kahdeksan lähihoitajaa, sosiaaliohjaaja sekä toinen sairaanhoitaja. Asuintalossa on 54 asukasta.

Toimit asiantuntijana ja toimijana yhdessä toisen sairaanhoitajan kanssa hoitotyön ja lääkehoidon tehtävissä. Tehtävät koostuvat välittömästä asukastyöstä, lähihoitajien lääkehoidon näyttöjen vastaanottamisesta, yhteistyöstä eri tahojen kanssa sekä toiminnan kehittämisestä.

Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta toimia asukkaidemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja toimintamme kehittämisen parissa. Arvostamme positiivista ja joustavaa asennetta työhön sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Haastatteluja tehdään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja Minna Hakola
p. 09 310 73757, minna.hakola@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Asumisen tuki, Brahen asuintalo
Osoite: Porvoonkatu 10 A, 00510 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.