Skip to main content
test

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen heti. Työssä on mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työhön. Työ on kolmivuorotyötä. Osasto 24 on 28 paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat HUS:n alueen sairaaloista. Potilaat ovat kuntoutumassa erilaisista kirurgisista toimenpiteistä ja leikkauksista. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti takaisin kotiin moniammatillisen tiimin yhteistyön tukemana.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut kirurgisen potilaan akuuttihoidosta ja kuntoutuksesta. Osastolla on mahdollisuus oppia vaativaa ja monipuolista lääkehoitoa. Suuren työnantajan etuina on työsuhdematkalippu ja muita etuja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Antikainen
paivi.antikainen@hel.fi
p. 09-31069458

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Rekommenderade jobb