Skip to main content
test
Sairaanhoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sairaanhoitajia Etelän kotisairaalaan pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Huomioimme sijaisuuteen myös sairaanhoitajan tutkintoa suorittavat opiskelijat, joilla on suoritettuna opintoja noin 180 opintopistettä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan / heti sopivan työntekijän löytyessä. Sairaanhoitajan työskentely kotisairaalassa on itsenäistä ja vastuullista, pääasiassa yksintyöskentelyä lääkärijohtoisessa tiimissä. Kotisairaalla on käytössä omia autoja, joten tarvitset ajokortin ja ajotaitoa.

Työhösi kuuluu iv-antibioottihoitoja, veritiputusten ja muun parenteraalisen hoidon toteuttamista sekä vaativaa kivunhoitoa, saattohoitoa ja muuta sairaanhoitajan ja lääkärin suorittamaa potilaan voinnin arviointia ja seurantaa. Sairaanhoitajaopiskelijat toteuttavat lääkehoitoa opiskelijan väliaikaisen lääkehoitoluvan sallimissa rajoissa.

Teemme työtä kolmessa vuorossa osaavalla tiimillä. Saat hyvän perehdytyksen. Tarjoamme lisäksi hyvät koulutus ja kehittymismahdollisuudet sekä Suomen suurimman työnantajan henkilöstöedut. Käytössäsi on muun muassa työterveyshoito, työsuhdematkalippuetu sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Sairaanhoitajan tutkintoa suorittavalla opiskelijalla tulee olla suoritettuna ko. opintoja noin 180 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon tekemän huumausainetestin tulos.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen kotona tapahtuneesta hoitotyöstä, lääkehoitoluvat ja Apotti-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Heidi Pääkkönen, p. 09 310 75625, heidi.paakkonen@hel.fi tai
apulaisosastonhoitaja Pia Salminen, pia.salminen@hel.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Helsingin sairaala, Kotisairaala, Etelän kotisairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Lääkärinkatu 8 F, 00250 Helsinki

Rekommenderade jobb