Sairaanhoitaja

Etsimme Vuorensyrjän palvelutalon Sinisiipi-tiimiin sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

Hoidamme tiimissämme 18 vanhusasiakasta ja työskentelet yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaan omatoimisuutta ja osallisuutta tukien.
Odotamme sinulta positiivista asennetta ja kiinnostusta vanhustyöhön. Me puolestamme tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, sekä koko tiimin tuen!

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, sisältäen joitakin viikonloppuvuoroja. Halutessasi sinun on mahdollista tehdä myös 2-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Johanna Sankari
p. 09 310 74379
johanna.sankari@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo
Osoite: Vuorensyrjä 7 A, 00770 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.