Skip to main content
test

Laajasalon palvelutalon Majakka-tiimi etsii joukkoonsa luotettavaa ja avoimen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tärkeä osa työtämme on asukkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja arjen elävöittäminen. Keskeisiä arvojamme ovat ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys. Elämme arkea ja juhlaa yhdessä. Työskentelemme asukkaiden kotona ja toimimme sen mukaisesti yksilöllisesti kunkin asukkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Laajasalon moniammatilliseen tiimiin kuuluu sairaanhoitajien lisäksi lähihoitajia, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, sosiaaliohjaaja sekä kulttuuriohjaaja. Moniammatillisen tiimin yhteistyö on tiivistä ja sinulla on työsi tukena koko tiimi.
Sairaanhoitajana osallistut hoitotyön suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös lääkehoidon turvallinen toteuttaminen, erilaiset hoitotoimenpiteet, lääkäriyhteistyö, yhteistyö omaisten kanssa, henkilökunnan perehdyttäminen ja opiskelijoiden ohjaus.

Jos siis haluat työskennellä ratkaisukeskeisessä ja yhteisöohjautuvassa porukassa, jossa on hurttia huumoria, aivot ja sydän mukana työssä, sekä laadukas vanhustyö on sinulle sydämen asia, laita työhakemuksesi osoitteen helsinkirekry.fi kautta!
Voit käydä kurkkaamassa arkeamme Seniorikeskus Helsinki (Laajasalo) Facebook sivuilla ja voit tutustua taloomme alla olevasta linkistä.
https://www.youtube.com/embed/VhSl0FgAd1M

Lisätietoja sairaanhoitajan työstä antavat Minttu 09-31046215 ja Julia 09-31045012

Terveisin: Tulevat työkaverisi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Julia Aalto p. 09 310 45012
sairaanhoitaja Minttu Sibakow p. 09 310 46215

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Laajasalon palvelutalo

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Rudolfintie 17-19, 00870 Helsinki

Rekommenderade jobb