Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajia kuntouttavaan arviointiyksikköön Apotin käyttöönoton vuoksi kaikkiin toimistoihin. Aloitusajankohta ja työsuhteen pituus on yksilöllisesti sovittavissa, kuitenkin niin, että olisit ainakin töissä 1.2.-16.5.2021. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä positiivisessa ja innostuneessa seurassa, joka kehittää toimintaa Lean-mallin mukaisesti? Meillä kannustetaan tuomaan esille ideoita, joiden avulla kehitämme toimintaamme sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu ja halutessasi pääset tekemään Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja.

Työympäristönä on asiakkaan koti, jossa kuntouttava hoitotyö tapahtuu. Työtäsi et tee yksin, vaan tiimin tuki on aina takanasi ja apu lähellä. Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista ja kehitämme jatkuvasti asiakaslähtöistä toimintamalliamme. Parhaillaan pilotoimme Laakson toimistossa etähoitolaitteiden käyttöä osana asiakkaan turvallista hoitoa.

Meille asiakkaat tulevat sairaalasta kotiutuessaan tai palvelutarpeen arvioinnin jälkeen ennen kuin mahdollinen kotihoito alkaa. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn paraneminen ja arjessa selviytymisen tukeminen muutaman viikon jaksolla, jonka jälkeen noin 50% asiakkaista jatkaa omatoimisesti arjessaan.

Muuttuvat tilanteet tuovat välillä paineita, joten toivomme sinulla olevan paineensietokykyä, sinnikkyyttä ja joustavuutta. Työyhteisömme kannustaa itsensä kehittämiseen ja koulutusmahdollisuudet ovat hyvät.

Kuntouttavassa arviointiyksikössä toimii myös pohjoisen tiimi Malmilla ja idän tiimi Herttoniemessä sekä etelä-lännen tiimit Laakson toimistolla (tiimeille on tulossa muutot alkuvuodesta ja etelän tiimi muuttaa Sturenkatu 8 ja lännen tiimi Ruosilantielle helmi-maaliskuussa). Asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkiä, joten autolla ajo ja ajotaito olisi suotavaa, muttei pakollista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää julkisia kulkuvälineitä ja sähköpolkupyöriä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7-22 välillä vuoden jokaisena päivänä.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla, rekrytointiin osallistuu myös henkilöstöämme. Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut sekä työsuhdeasunnon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helisnkirekry.fi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Työn aloitus 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi Pegasos-osaamisen ja kotihoidon tuntemuksen, sekä kokemuksen monialaisessa tiimissä toimimisesta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava itä Anne Kaivos puh. 0931027954 anne.kaivos@hel.fi
Palveluvastaava länsi ts. Jukka Panula puh. 09 310 32049 jukka.panula@hel.fi
Palveluvastaava etelä Minna Ahonen puh. 09 310 26076 minna.m.ahonen@hel.fi
Palveluvastaava pohjoinen Marianne Koivunen puh. 09 310 45064 marianne.koivunen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kuntouttava arviointiyksikkö
Osoite: Lääkärinkatu/Malmin asematie/Kettutie, 00250 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.