Haemme sairaanhoitajaa pitkään sijaisuuteen akuuttigeriatriselle sisätautien kuntoutusosastolle. Myös vakinaistamiseen on edellytykset.

Osastollamme hoidetaan pääosin akuutisti sairastuneita ikäihmisiä, jotka hyötyvät moniammatillisesta arvioinnista sekä aktiivisesta kuntoutuksesta. Osastollamme puhaltavat muutoksen tuulet. Potilastietojärjestelmämme muuttuu Pegasoksesta Apottiin huhtikuussa 2021. Apotin myötä myös lääkehoitoprosessimme muuttuu merkittävästi.

Osastollamme sairaanhoitajan valmiudet hyödyntää yleissairaanhoidollista osaamista korostuvat. Sairaanhoitajana potilaiden voinnin muutosten havainnointi ja seuranta, lääkehoito ja moniammatilliseen kuntoutukseen osallistuminen on arkipäivää. Potilaiden vastaanottaminen ja kotiutusten järjestäminen kuuluvat päivittäisiin tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan työvuoroihisi, osallistumaan aktiivisesti yksikön kehittämiseen ja vahvistamaan osaamistasi ison työnantajan tarjoamien monipuolisten koulutusten kautta. Työyhteisömme tukee perehtymistäsi, perehtymisprosessisi suunnitellaan yhteistyössä kanssasi -osaamistasi reflektoiden.

Saat käyttöön kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuedun, alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon työsuhteesi ajaksi.

KELPOISUUSEHTO:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


LISÄKSI EDELLYTÄMME:

Lääkelupa LOVEn suorittamista viimeistään koeaikana.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Sini Manninen
puh. 09 310 69790

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala
Osoite: Suusuon sairaala, Suursuonlaita 3b, os.22, 00630 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.