Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, kiinnostaako mielekäs ja antoisa työ arviointi- ja kuntoutusosastolla Kivelän Seniorikeskuksessa?

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen 23-paikkaiseen ikäihmisten kuntoutusyksikköön ajalle 19.1.-31.8.2021.

Moniammatillisen työyhteisömme iloinen ja reipas tekemisen meininki tarttuu myös asiakkaisiimme. Tavoitteemme on korkealla asiakkaan kuntoutuksessa ja löydämme yksilölliset ratkaisut asiakkaan kotiinpaluuseen tai jatkohoidon järjestymiseen.

Sairaanhoitajana toimit asiakasprosessien koordinoijana ja kehittäjänä. Olet myös oman alasi asiantuntija, vastaat mm. lääkehoidon toteutuksesta sekä tuet muuta henkilöstöä lääkehoidossa ja kuntouttavassa hoitotyössä.
Sairaanhoitajan työssä tarvitset organisointikykyä, asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta. Päätöksentekokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot edistävät yhteistyötä erilaisissa verkostoissa. Gerontologisen hoitotyön kokemuksesta on hyötyä työtehtävässä.
Tehtävääsi saat perehdytyksen sekä esimiesten, moniammatillisen tiimin ja osastofarmaseutin jatkuvan tuen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön viihtyisässä työympäristössä.
Kivelän Seniorikeskus sijaitsee Helsingin Töölössä kauniin merellisessä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Helsingin kaupungilla on hyvät työsuhde- ja henkilöstöetuudet. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Tehtävä täytetään 18.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kivelan-seniorikeskus/arviointi/

Tutustu työnantajaan

Sanna Seppilä, sanna.seppila@hel.fi, p. 09 310 46024
Tanja Anderson, tatjana.anderson@hel.fi, p. 09 310 46021

Kivelän seniorikeskus, Arviointi- ja kuntoutusosasto 1
Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.