Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Suursuon sairaalaan osastolle 11, joka on palliatiivinen - ja saattohoito-osasto. Osastolla on 25 sairaansijaa. Potilaat tulevat HUS:n klinikoilta, Helsingin sairaaloiden muilta osastoilta ja kotoa. Työyhteisö on moniammatillinen ja potilaita hoidetaan heidän oireitten perusteella huomioiden koko perhe. Osastomme hoitotyötä ohjaavina arvoina ja tavoitteena on potilaslähtöinen yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoitotyö.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuja ovat mm. työsuhdematkalippu ja alennukset kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisää tietoa henkilöstöeduistamme löydät osoitteesta helsinkirekry.fi.

Toivomme sinulta työyhteisöön sitoutumista ja positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta palliatiivisesta - ja saattohoitotyöstä sekä kiinnostusta psykologiaan.

Tervetuloa oppimaan erilaisia hoitomuotoja sekä monipuolista lääkehoitoa esimerkiksi lääkepumpuilla. Työ on kolmivuorotyötä.
Haluamme sinulta erilaista näkemystä nuorekkaaseen työyhteisöön.

Huomioimme myös alaa opiskelevat hakijat.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Lea Havukainen, lea.havukainen@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Suursuon sairaala
Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.