test
Sairaanhoitaja - Social-och hälsovårdssektorn

Itäkeskuksen palvelutalossa ryhmäkoti Ruiskukassa on sairaanhoitajalle avoinna vakituinen toimi. Ryhmäkodissa asuu 31 asukasta, joista suurimmalla osalla on jokin muistisairaus. Olisitko sinä halukas työskentelemään kanssamme?

Sairaanhoitajana vastaat osaston muiden sairaanhoitajien kanssa asukkaiden sairaanhoidollisista tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä talon eri osastojen sairaanhoitajien, lääkärin, talon sosiaaliohjaajan ja oman osaston moniammatillisen tiimin kanssa. Työ sisältää mm. kliinistä hoitotyötä, asukkaiden lääkehoidosta vastaamista kokonaisvaltaisesti, lääkelupien suorittamiseen vaadittavia käytännön näyttökokeiden vastaanottoa, hoitotiimin tukemista asukkaiden terveydentilaan ja toimintakykyyn liittyen. Lääkäriyhteistyötä tehdään Apotti potilasjärjestelmän ja säännöllisten tapaamisten avulla kaupungin kotihoidon lääkärin kanssa.

Työ on vaihtelevaa, välillä raskastakin. Tilanteet saattavat vaihdellä nopeasti. Silloin tarvitaan hyviä organisointi ja priorisointitaitoja. Työ on kaksivuorotyötä, mutta tällä hetkellä sairaanhoitajat tekevät pääasiassa päivävuoroa. Vanhustyö on arvokasta työtä ja pääsetkin hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti sekä jakamaan tietotaitoasi muulle työyhteisölle. Työyhteisössä on korkea työmoraali ja halu pitää asukkaat toimintakykyisinä. Meillä korostuu asukkaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja työtä tehdään kuntouttavalla työotteella.

Arvostamme työntekijässä innovatiivisuutta, ammattitaitoista ikääntyneen kohtaamista sekä heittäytymistä arjessa tuleviin tilanteisiin. Meillä asukas on toiminnan keskiössä ja työyhteisö onkin innovatiivinen kehittäessään työtä, toimintatapoja sekä päivittäisohjelmaa asukkaille. Pyrimme luomaan asukkaille mahdollisuuden elää oman näköistä elämää.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Valitun on koeajan aikana osoitettava lääkeosaaminen hyväksytysti.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Idän palvelualue, Myllypuron seniorikeskus, Itäkeskuksen palvelutalo, Ryhmäkoti Ruiskukka

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Voikukantie 6, 00930 Helsinki

Rekommenderade jobb