Sairaanhoitaja, Suupohjan sote-keskus vastaanottopalvelut

Ansök senast  6.8.2024 14:00

Sairaanhoitaja diabetestyöhön Suupohjan sote-keskukseen.

Oletko sinä meidän tuleva diabeteshoitaja? Tule meille Suupohjan sote-keskukseen diabeteshoitajaksi mukavaan ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön, jossa saat kollegojen tukea työhösi. Sote-keskuksessa työskentelee lisäksesi kaksi muuta sairaanhoitajaa diabetestyössä.

Työnkuvaasi kuluu itsenäinen diabeteshoitajan vastaanottotyö, jonka sisältöön voit vaikuttaa. Sinulla on mahdollisuus kehittää diabetestyötä yhdessä kollegoidesi kanssa. Työssä tarvitaan itsenäistä päätöksentekotaitoa, hyviä ohjaustaitoja sekä kykyä toimia asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä.

Arvostamme hakijassa asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Eduksi katsomme, jos sinulla on diabeteshoitajan koulutus ja/tai osaamista ja kokemusta diabeteshoitotyöstä. Annamme perehdytystä työtehtäviin ja tuemme ammatillista kehittymistäsi tarjoamalla täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Tuula Kallio

Puh. 043 820 0458

tuula.kallio@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare