Sairaanhoitaja, Suursuon sairaala - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuusteen ajalle 20.9.2021 - 27.02.2022. (tehtävässä on mahdollisuus myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen).

Suurssuon sairaalan osasto 11 on palleaatiivinen - ja saattohoito-osasto, jossa on 25 sairaansijaa. Potilaat tulevat HUS:n klinikoilta, Helsingin sairaaloiden muilta osastoilta ja kotoa. Työyhteisö on moniammatillinen ja potilaita hoidetaan heidän oireittensa perusteella huomioiden koko perhe. Osastomme hoitotyötä ohjaavina arvoina ja tavoitteina ovat potilaslähtöinen, yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoitotyö.

Sairaanhoitajana työnkuvaasi kuuluu vahvasti monipuolisen ja mielenkiintoisen lääkehoidon osaaminen, toteuttaminen ja arviointi tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja kollegoiden kanssa. Pääset toteuttamaan lääkehoitoa eri antoreittejä hyödyntäen ja opit erilaisten oireiden moniulotteisia hoitokeinoja. Toteutamme suonensisäistä nesteytystä, antibioottihoitoa, veritiputuksia, lääkepumppuhoitoa ja influenssakaudella rokottomista. Tarvittaessa päivystysaikaan otamme osastolla itse myös verinäytteitä. Aamu- ja iltavuoroissa on nimetty sairaanhoitaja lääkevuorossa, joka huolehtii osaston peruslääkkeiden jakamisesta ja antamisesta potilaille ja edellä mainittujen suonensisäisten hoitojen sekä lääkepumppuhoitojen toteuttamisesta. Sairaanhoitajana opit reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja varautumaan niihin ennalta. Saat perehdytystä osaston lääkehoitoon ja tukea sekä apua osaavalta työyhteisöltä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tervetuloa kehittymään palliatiivisen hoidon ja saattohoidon ammattilaiseksi!

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Lea Havukainen, lea.havukainen@hel.fi, 09 310 69 405

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus-, ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Rekommenderade jobb