Sairaanhoitaja, Suvikuja - Sibbo kommun

Suvikuja on Sipoon keskustassa Nikkilässä sijaitseva asumisyksikkö sipoolaisille muistisairaille. Meillä on 15 tehostetun asumispalvelun paikkaa. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Toimintamme painopiste on asukkaan mielekäs arki, jossa asukas on mukana omien voimavarojensa mukaan.

Sipoon kunnan ikääntyneiden palvelut etsii nyt vakituiseen toimeen SAIRAANHOITAJAA 1.10.2021 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on asumisyksikkö Suvikuja.

Kannustamme työyhteisössämme toisiamme hyvässä hengessä. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin ja olemme valmiita kehittymään. Täällä pääset tuomaan esille omat vahvuutesi ja taitosi vanhustyössä käytännössä. Työntekijöidemme erilaisuus on meille voimavara ja rikkaus, jonka avulla voimme tarjota asukkaillemme monitaitoisen hoitohenkilökunnan.

Etsimme sairaanhoitajaa, jolla on aktiivinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakkaiden, omaisten että muiden työntekijöiden kanssa. Arvostamme työkokemusta muistisairaiden parissa, ymmärtämystä muistisairauden aiheuttamista toimintarajoituksista sekä toisaalta tuntemusta muistisairaiden toimintakykyä ja hyvinvointia edistävistä menetelmistä.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu yksikön työn suunnittelu, toiminnan koordinointi sekä uusien työntekijöiden perehdytys. Sairaanhoitaja antaa asiantuntijana tukea yksikön lähihoitajille.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito. Perehtyneisyys muistisairaisiin, vanhustyöhön ja alan työkokemus katsotaan eduksi.

Suvikujalla on mahdollista tehdä pitkiä työvuoroja, jolloin saa myös enemmän vapaapäiviä. Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää pääsääntöisesti myös viikonlopputöitä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2629,77 euroa + mahdolliset lisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.9.2021 klo 16 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa https://www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/asumispalveluyksikko-suvikuja/
https://www.facebook.com/suvikujasuvituuli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren 040 191 4515 tai tina.lindgren(at)sipoo.fi.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Jussaksentie 18 A, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb