Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: sydänkeskus, Joensuu; määräaikainen (id8160) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 17.12.2023 MENNESSÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TEHTÄVÄÄN

SairaanhoitajiaSydänkeskukseen

TehtävänkuvausSydänkeskuksen sairaanhoitajana pääset monipuolisesti hoitamaan akuutteja sydänpotilaita. Meillä polkusi alkaa sydänosastolta. Toteutamme perehdytyksen työparityöskentelynä ja saat työhösi tukea työyhteisöstä sekä esihenkilöiltä. Sydänosastolla työskennellessä korostuu toimenpidepotilaiden valmistelu ja seuranta, potilasohjaus sekä moniammatillisuus. Parasta työssämme on nähdä potilaiden voinnin koheneminen akuutista vaiheesta kotikuntoiseksi.

Sairaanhoitajan työ meillä on antoisaa ja tarjoaa mahdollisuuden jatkuvan ammattitaidon kehittymiseen. Se, minne urapolkusi meillä suuntaa, suunnitellaan yhdessä esihenkilön kanssa.

Työaika: 3-vuorotyö.

Työyhteisön esittelySydänkeskus tarjoaa sydänsairauksien monipuolista ja laadukasta hoitoa. Sydänkeskukseen kuuluu sydänosasto, sydänvalvonta, sydäntoimenpideyksikkö sekä sydänpoliklinikka. Tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla voi olla sydänsairautena esimerkiksi sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, läppävika, rytmihäiriöitä tai synnynnäinen sydänvika. Äkilliset sydäninfarktit hoidamme tarvittaessa pallolaajennuksella ympäri vuorokauden.

Tervetuloa meille! Näin tulevat kollegasi kuvaavat meitä:

 • Meillä on hyvä yhteishenki ja työilmapiiri
 • Puhallamme yhteen hiileen ja aina on apua tarjolla
 • Henkilökunta on osaavaa ja motivoitunutta
 • Aidosti kuuntelevat esihenkilöt
 • Sydänkeskus on monipuolinen työyksikkö ja työ on mielenkiintoista
 • Useammassa työpisteessä kiertäminen tuo mielekkyyttä työhön
 • Lisäkoulutusmahdollisuudet
Työpaikan sijainti: Pohjois-Karjalan keskussairaala

KelpoisuusehdotSairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2924,53 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
 • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Meillä on avoinna kolme määräaikaista tehtävää, jotka ovat 21.7.2024, 21.9.2024 ja 31.12.2024 saakka.

Tehtävien aloitus on sovittavissa ja otamme hakijoiden toiveet huomioon. Olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun. Voimme täyttää tästä hausta myös muita eri mittaisia määräaikaisuuksia.

Tehtävissä on koeajat.

Matalalla kynnyksellä voit ottaa yhteyttä yksikön esihenkilöihin: osastonhoitaja Piia Laakkonen piia.laakkonen@siunsote.fi, puh 013 330 3289 ja apulaisosastonhoitaja Karoliina Sutinen karoliina.sutinen@siunsote.fi, 013 330 8485, kertovat sinulle mielellään lisää.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Tehtävät täytetään ja haku päätetään soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Joensuussa 30.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-8160
 • 10.11.2023 - 17.12.2023 23:59
 • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb