Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Sydäntoimenpideyksikkö - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Sydänkeskuksessa on haettavana kaksi sairaanhoitajan toimea, jonka alkusijoituspaikkana on Sydäntoimenpideyksikkö (4611).

Sydänkeskus tarjoaa korkeatasoista tutkimusta ja hoitoa sydän- ja verisuonisairauksiin Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella. Sydänkeskukseen kuuluvat kardiologian, sydän- ja rintaelinkirurgian sekä verisuonikirurgian erikoisalat.

Sydäntoimenpideyksikössä tehdään kardiologisia tutkimuksia ja toimenpiteitä mm. sepelvaltimoiden varjoainekuvauksia ja pallolaajennushoitoja, rytmihäiriötutkimuksia, tahdistimien asennuksia ja sydänlihasbiopsioita. Työ on kaksivuorotyötä, johon kuuluu lisäksi viikonlopputyötä sekä varallaolo päivystysaikana. Kyseessä on säteilytyö. Sydäntoimenpideyksikkö on vastaremontoitu moderni toimenpideyksikkö. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2695,35 €/kk.

Toimintamme tarkoituksena on parantaa sydänsairauksia sairastavien potilaiden elämänlaatua ja ennustetta toteuttamalla yksilöllistä ja korkeatasoista erikoissairaanhoitoa yhteistyössä sairaalan muiden yksiköiden ja perusterveydenhuollon kanssa. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaala-malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja erittäin modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus toimenpideluonteisesta- tai leikkaussalityöstä katsotaan eduksi.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
Toimea täytettäessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sydankeskus/kardiologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Saila Koskenranta, p. 044 711 3947 ja ylihoitaja Minna Rautiainen, p.044 711 3127. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

”Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb