Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Sydänvalvonta - Kuopion yliopistollinen sairaala

Haluaisitko työskennellä akuutissa ja monipuolisessa valvontahoitotyössä moniammatillisen huipputiimin kanssa?

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on haettavana kaksi sairaanhoitajan vakituista toimea Sydänvalvonnassa, jossa hoidetaan akuutteja, tehostettua valvontaa vaativia sydän- ja hengitysvajauspotilaita. Työ on kolmivuorotyötä ja työhön sisältyy myös työskentely päivystysaikana sydäntoimenpideyksikössä akuuttien sydäninfarktien varjoainetutkimuksissa ja pallolaajennuksissa. Potilaspaikkoja meillä on 8. Osaston sisällä on lisäksi 2-paikkainen vierivalvontayksikkö, jossa hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita.

Olemme keskeinen toimija sydänpotilaiden hoidossa ja teemme aktiivisesti yhteistyötä ensihoidon, päivystyksen, sydäntoimenpideyksikön, vuodeosastojen sekä teho-osaston kanssa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä lähellä potilasta, joka on aina yksilöllisesti toiminnan keskiössä. Pystymme tarjoamaan jokaiselle potilaalle kokonaisvaltaisen hoidon ja positiivisen asiakaskokemuksen. Käytössämme on uusin osaaminen ja teknologia.

Sydänvalvontaan töihin tullessasi saat 3 viikon perehdytyksen sydänvalvontatyöhön. Noin 0,5-1 vuoden työskentelyn jälkeen saat lisäksi 3 viikkoa perehdytystä sydäntoimenpideyksikössä. Työyhteisössämme on rento, yhteen hiileen puhaltava ilmapiiri. Olemme kehitysmyönteisiä ja otamme uuden työntekijän ilolla vastaan osaksi tiimiämme. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Potilaspalaute 17.8.21: Ystävällistä, ammattitaitoista, huikeaa osaamista! Huippuja ihmisiä kaikki.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2695,35 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Kokemus hoitotyöstä sydänsairauksien parissa luetaan eduksesi.

Toimiin valittujen on tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Toimia täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/sydankeskus/kardiologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonhoitaja Paula Väisänen, p. 044 711 3493 ja oh Saila Koskenranta 044 7113947 (17.7-14.8.22 välillä) ja ylihoitaja Minna Rautiainen, p. 044 711 3127. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.”


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb