Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Taavin muistipalvelukeskus - Västra Nylands välfärdsområde

Tule sairaanhoitajaksi meille!

Sairaanhoitajan työ Taavin muistipalvelukeskuksessa on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, jossa asiakkaan elämäntilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Taavissa sairaanhoitajat työskentelevät moniammatillisessa tiimissä ja ovat vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista.

Taavin muistipalvelukeskuksessa on osaava henkilöstö. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti sekä hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Työyhteisömme on hyvähenkinen ja meillä työntekijät viihtyvät - parhaimmillaan jopa yli 20 vuotta.

Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaamme!


Työpaikan nimi ja osoite: Taavin muistipalvelukeskus, Nauhakuja 2, 02180 Espoo.
Työaika: 114h 45min / 3vko, jaksotyö.
Tehtävä on määräaikainen (1.3.-31.12.2023)

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Lääkelupien suorittamista 3 kk kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Arvostamme osaamista muistisairaan ihmisen kohtaamisesta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Lisätietoja

https://hoivakodit.luvn.fi/fi-FI/hoivakodit/e1faffd341

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja:
palveluesimies Erico Melo, puh. 050 3806625 (ma-pe, klo 8:00-16:00),
erico.melo@luvn.fi

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Asumispalvelut, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen asumispalvelut, Espoon asumispalvelut

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Nauhakuja 2, 02180 Espoo

Rekommenderade jobb