test

Sairaanhoitaja tai Lähihoitaja, Hoito-osasto

Ansök senast  29.1.2024 15:00

Tervetuloa meille töihin sairaanhoitajat ja lähihoitajat. Meillä on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia perustason hoito-osastolla. Tämän ilmoituksen kautta voit jättää juuri meille suunnatun avoimen hakemuksesi. Tule osaksi taitavaa ja nuorekasta työyhteisöämme! Tilamme ovat nykyaikaiset ja laitteet sekä tarvikkeet tämän päivän vaatimuksia vastaavat. Kansalliset hoitotyön laatumittarit ohjaavat pitkälti toimintaamme.

Perustason 22 -paikkaisella hoito-osastolla hoidamme akuutisti sairastuneita, kirurgisia sekä palliatiivisia ja saattohoitopotilaita.

Etsimme positiivista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittymään muuttuvan ja usein myös hektisen toimintaympäristömme mukana. Työ meillä on monipuolista ja kiinnostavaa. Teemme kolmivuorotyötä hyvässä työilmapiirissä. Meillä on käytössä ergonominen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, huomioimme myös työntekijän työvuorotoiveet yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Lähihoitajalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.

Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovimme kanssasi erikseen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen löydät koko-naisuudessaan myös osoitteesta sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. 1.1.2024 alkaen rikostaustaote vaaditaan ikääntyneiden ja vammaisten henkilöiden kanssa työskenteleviltä.

vs. osastonhoitaja Katinka Haavisto, p. 044 772 8213.
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Satakunnan hyvinvointialue vastaa yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä työskentelee noin 9 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita, ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Läs om arbetsgivare