Skip to main content
test

SAIRAANHOITAJA - Helsingin sote tarjoaa sinulle mahdollisuuden palkalliseen harjoitteluun, kun täydennät ulkomailla suoritettua sairaanhoitajan tutkintoasi Career Boost -ohjelmassa.

Palkallisessa harjoittelussa toimit Valviran sinulle määräämien tavoitteittesi mukaisesti toisen sairaanhoitajan ohjauksessa ja valvonnassa. Harjoittelun päätyttyä sinun on mahdollista jatkaa työtä meillä.

Sairaanhoitajan työ Helsingin sairaalassa on monipuolista hoitotyötä, jossa perehdyt lääkehoitoon, akuuttihoitoon ja potilaiden toimintakyvyn edistämiseen. Toimit osana moniammatillista tiimiä ja vahvistat sairaanhoidon ja kuntoutuksen osaamistasi sekä ammatillista kielitaitoasi. Sairaanhoitajan työnkuva vaihtelee työympäristön toimintakäytäntöjen mukaan, mutta pääset käyttämään osaamistasi laajasti.

Jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:

- Ulkomailla suoritettu sairaanhoitajan tutkinto ja lisäopinnot Career Boost -ohjelmassa sekä Valviran lausunto pätevöitymiseen vaadittavasta harjoittelusta.

- Kielitaitovaatimuksena on YKI 3

- Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa

Luemme eduksi, jos
- olet toiminut hoitajan tai hoitoavustajan tehtävissä
- haluat jatkaa Helsingin soten palveluksessa harjoittelun jälkeen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Harjoittelusta:
1. ylihoitaja Kirsi Ahonen, kirsi.ahonen@hel.fi
2. työvoimasuunnittelija Minna Lehikoinen, minna.lehikoinen@hel.fi
Jos sinulla on ulkomailla suoritettu sairaanhoitajan tutkinto, mutta et ole vielä täydennyskoulutuksessa, kysy pätevöitymisestä suomalaiseksi sairaanhoitajaksi:
1. hoitotyön lehtori Päivi Rimpioja, paivi.rimpioja@metropolia.fi
2. asiantuntijalehtori Aino Ezeonodo, aino.ezeonodo@metropolia.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut

Me Helsingin sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Olemme Suomen suurin sote-alan toimija, mutta useimmat työyhteisömme ovat pieniä.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen ja työn iloon. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.


Osoite: Sopimuksen mukaan, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb