Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija

Oletko kiinnostunut kesätöistä, tai vaikkapa pidempi aikaisesta sijaisuudesta? Suonenjoen kaupungin Joenrannan koti tarjoaa määräaikaista työsuhdetta sinulle sairaanhoitotyön osaaja tai opiskelija.

Joenrannan koti on sosiaalihuoltolain mukainen vanhusten asumispalveluyksikkö. Yksikössämme on kaksi tehostetun palveluasumisen solua sekä yksi pitkäaikaishoivan solu. Lisäksi Joenrannan kodilla järjestetään vuorohoitoa (intervallihoito) tehostetussa palveluasumisessa.

Joenrannan kodilla sairaanhoitaja vastaa mm. sairaanhoidollisista toimenpiteistä, kuntouttavasta hoitotyöstä ja perushoidollisista tehtävistä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kehittämismyönteistä työotetta. Aikaisempi kokemus vanhustyöstä ja Pegasos -potilastietojärjestelmän käytöstä katsotaan eduiksi. Työ on kaksivuorotyötä ja työaika 38,25 h/vko.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä ja Valviran laillistama sairaanhoitajan tutkinto, tai opiskelijana olet suorittanut 140 opintopistettä ammattiin johtavista opinnoista. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n itsestäsi sähköpostiin: jonna.heikkinen@suonenjoki.fi . Kaikki hakemukset huomioidaan ja otamme yhteyttä haastateltaviin. Haastattelut pidetään yksilöhaastatteluna erikseen sovittuna aikana.

Hakuaika sijaisuuteen on 22.02.-11.04.2021. Työn aloitus toukokuu 2021 tai sopimuksen mukaan.

Haethan pian, sillä sijaisuus voidaan täyttää jo hakuaikana soveltuvan sijaisen löytyessä. Ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää Joenrannan kodista.

Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja sijaisuudesta antavat:
hoivapalveluesimies Jonna Heikkinen, puh. 044 7581 499, jonna.heikkinen@suonenjoki.fi ja
vanhuspalvelupäällikkö Arja Eeva, puh. 040 5146 549, arja.eeva@suonenjoki.fi .

Suonenjoen kaupunki, Sosiaalitoimi, Vanhusten palvelut, Joenrannan koti (vanhainkoti)
Osoite: Sairaalapolku 5, 77600 Suonenjoki

Suonenjoki on maankuulu savolainen mansikkakaupunki. Asukkaita kaupungissamme on noin 7500. Savolaiskaupungin vireys ja elinvoima kumpuaa ihmisten iloisuudesta, ahkeruudesta ja luonnon läheisyydestä. Vaihtelevat maisemat, vesistöjen läheisyys ja asumisen väljyys ovat tekijöitä, joilla kaupunkimme erottuu edukseen. Kaupunkimme tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille sekä erinomaiset vetovoimatekijät viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tietoja Suonenjoesta löytyy osoitteesta www.suonenjoki.fi

Suggested jobs