test

Sairaanhoitaja, Tammisaaren terveysasema, Kesäsijaisuus

Ansök senast  14.4.2024 15:45

Oletko sairaanhoitaja tai opiskeletko alaa ja haluaisit tulla kesätöihin terveyskeskukseen? Etsimme nyt sijaista Tammisaaren terveysasemalle. Työnkuvaan kuuluu sekä puhelinpalvelu että oma vastaanotto.

Olet etsimämme henkilö, jos uskallat rohkeasti ehdottaa ja toteuttaa uusia ideoita ja koet tiimityön vahvuudeksi. Kehitämme jatkuvasti työtapojamme ja etsimme nyt juuri sinua, jolla on aitoa kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen.

Raaseporin avosairaanhoidon ja -terveydenhuollon vastaanotot sijaitsevat kolmella terveysasemalla Tammisaaressa, Karjaalla ja Pohjassa. Ensisijainen työpaikkasi on Tammisaaren terveysasema.

Odotamme innolla hakemustasi!

Työpaikan nimi ja osoite: Itäinen rantakatu 9, 10600 Raasepori
Tehtävä on määräaikainen kesätyö.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Edellytämme sosiaalisia taitoja, joustavuutta, vastuunkantokykyä, myönteistä asennetta muutoksiin ja halua kehittää toimintaa. Työ edellyttää hyviä taitoja molemmissa kotimaisissa kielissä. Tärkeänä pidämme henkilön soveltuvuutta työhön.

Edellytämme lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä. Työntekijän on 1.1.2024 alkaen esitettävä lain 741/2023 28 §:n mukainen rikosrekisteriote ikääntyneiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 euroa, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kontaktuppgifter

Lisätietoa antaa: Susann Allén, puhelin: 040 197 9469, sähköposti: susann.allen@luvn.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare