Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Teho- ja valvontaosasto) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee kahta (2) sairaanhoitajaa määräaikaisiin työsuhteisiin teho- ja valvontaosastolle ajalle 5.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022.

Teho- ja valvontaosasto on äkillisesti sekä vakavasti sairastuneiden potilaiden akuuttivaiheen hoito-, tarkkailu- ja toimenpideyksikkö. Osastolla on 18 potilaspaikkaa, joista neljä on pääsääntöisesti ajanvarauksella tulevia sydäntutkimuspotilaita varten. Osastollamme toimii koronaariangiografiasali, jonka toiminnasta osastomme vastaa yhdessä kuvantamisen kanssa. Osaston kokeneet ja toimipaikkakoulutetut sairaanhoitajat huolehtivat sairaalan MET-toiminnasta yhdessä anestesialääkärin kanssa.

Sairaanhoitajan tehtäviin teho- ja valvontaosastolla kuuluu kriittisesti sairaan teho- ja valvontatasoisen potilaan hoitotyö. Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota teho- ja valvontapotilaan hoitoon. Meillä on hyvä työyhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus syventää akuutti- ja/tai tehohoidon osaamistasi. Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja kehittyvän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Teemme kolmivuorotyötä ja meillä on mahdollisuus tehdä myös 12 tunnin työvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan työkokemus teho- ja /tai valvontapotilaan hoidosta sekä akuuttipotilaan hoidosta.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anne Lirkki, puh. 044 351 2431 tai apulaisosastonhoitaja Seija Rautio, puh. 040 359 7655 (ma-pe klo 7:30-15:00). Sähköposti: etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb