Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: tehohoito ja valvonta, Joensuu (id7164) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ teho- ja valvontayksikössä useiden erikoisalojen parissa? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, meillä on juuri sinulle tarjota vakituinen työpaikka uusissa, nykyaikaisissa tiloissa huippu työyhteisössä.

Haemme 12.2.2023 mennessä kahta SAIRAANHOITAJAA operatiiviseen klinikkaryhmään

Työsuhde alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan. Alussa sijoittumispaikka on teho-osasto, tehovalvonta ja heräämö kokonaisuus. Työ on 3-vuorotyötä.

Teho- ja valvontayksikössä hoidetaan moniammatillisesti kriittisesti sairaita jatkuvaa valvontaa tarvitsevia potilaita. Hoidon päämääränä on tilapäiseksi arvioidun hengenvaaran torjunta ja vakavasta sairaudesta tai vammasta toipuminen. Pohjois-Karjalan keskussairaalan teho-osastolla on 8 potilaspaikkaa, tehovalvonnassa 6 potilaspaikkaa ja heräämössä 16 paikkaa. Vaativan työn lisäksi teho- ja valvontayksikön vastuualueeseen kuuluu sairaalan elvytys ja MET-toiminta

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, säännöllisiä simulaatio- ja elvytyskoulutuksia sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi teho-, tehovalvonta- ja heräämö yksikössä oman mielenkiintosi mukaan.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta teho- ja valvontatyöstä. Odotamme innostunutta työotetta potilaslähtöisen hoitotyöhön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2722,55 euroa / kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika.

Lisätietoja antavat: Teho-osasto, tehovalvonta ja heräämö osastonhoitaja Sanna Korhonen, puh. 013 330 3345, sanna.korhonen@siunsote.fi ja operatiivisen klinikkaryhmän ylihoitaja Merja Piiroinen, puh. 0505790716, Merja.piiroinen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 25.1.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7164
  • 25.1.2023 - 12.2.2023 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb