Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: tehohoito ja valvonta, Joensuu; määräaikainen (id6311) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN. SIE VOISIT OLLA YKSI MEISTÄ.

Vahvistamme huippuhenkilöstöämme! Hyvinvoiva pohjoiskarjalainen tarvitsee hyvinvoivan henkilöstön.

  • Olet yhtä tervetullut; oletpa sitten urapolkusi alussa tai huippuosaaja.
  • Me opastamme sinua alkuun ja tarjoamme perehdytyksen.
  • Saat meillä kannustavan tuen ammatillisuutesi kasvuun.
Vuonna 2023 Pohjois-Karjala muuttuu hyvinvointialueeksi. Meillä on jo maakunnallinen Siun sote ja olemme uudistuksessa etumatkalla. Hyödynnämme sen valtava työn, jota olemme tehneet Siun soten valmistelussa ja Siun soten aikana toiminnan kehittämisessä sekä aiemmassa maakuntavalmistelussa. Perusrakenne on meillä olemassa. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Siun sotessa on haettavana 30.06.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 9.11.2022 saakka tehohoitoon ja valvontaan

Kiinnostaako sinua monipuolinen tehtävä erikoissairaanhoidossa? Järjestämme tavoitteellisen perehdytyksen jokaiselle uudelle työntekijälle. Sinut vastaanottavat mukavat työyhteisöt, joissa on kollegoiden tuki ja työ on moniammatillista.

Teho - teva - heräämö

Teho-osasto kuuluu tehovalvonnan ja heräämön kanssa samaan kokonaisuuteen. Teho- ja valvontayksikössä hoidetaan moniammatillisesti kriittisesti sairaita jatkuvaa valvontaa tarvitsevia potilaita. Hoidon päämääränä on tilapäiseksi arvioidun hengenvaaran torjunta ja vakavasta sairaudesta tai vammasta toipuminen. Pohjois-Karjalan keskussairaalan teho-osastolla on 8 potilaspaikkaa, tehovalvonnassa 6 potilaspaikkaa ja heräämössä 16 paikkaa. Vaativan työn lisäksi teho- ja valvontayksikön vastuualueeseen kuuluu sairaalan elvytys ja MET-toiminta.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, säännöllisiä simulaatio- ja elvytyskoulutuksia sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi teho-, tehovalvonta- ja heräämö yksikössä oman mielenkiintosi mukaan.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Sanna Korhonen, sanna.korhonen@siunsote.fi p. 0503650838

Työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtävän hoito alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 1.6.2022

Pohjois-karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6311
  • 1.6.2022 - 30.6.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

osastonhoitaja Sanna Korhonen, sanna.korhonen@siunsote.fi p. 0503650838

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb