Sairaanhoitaja, tehostettu hoito

Etsimme kolmen kuukauden sijaisuuteen sairaanhoitajaa tehostetun hoidon yksikköön Hämeenlinnaan! Tehostetun hoidon yksikköön kuuluvat teho-osasto ja valvonta. Yksikössämme hoidetaan eri-ikäisiä, eri erikoisalojen kriittisesti sairaita potilaita moniammatillisessa yhteistyössä.

Yksikkömme on koulutusmyönteinen ja nopeasti uusia toimintatapoja omaksuva. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kiinnostusta teknistä osaamista vaativaan potilastyöhön. Katsomme eduksi kokemuksen teho- ja/tai valvontapotilaiden hoitotyöstä.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa

Täytäthän hakemuksen pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle, työkavereita meillä on 1900 kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.
Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Jaana Saksa puh. 03 629 2062, tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi

Tehostettu hoito
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.