Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Tehostettu palveluasuminen - Tampereen kaupunki

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja Pohjolankadulle Palvelukoti Pohjolaan sairaanhoitajan vakituiseen työsuhteeseen tehostettuun palveluasumiseen?

Palvelukoti Pohjola tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Palvelukodissa on kuusi ryhmäkotia ja jokaisessa ryhmäkodissa asuu 15 asukasta ympärivuorokautisessa hoidossa. Pohjolassa on pieniä pysyviä työyhteisöjä, joissa on hyvä yhteishenki. Haemme tehostettuun palveluasumiseen oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Lisäksi tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV).

Eduksi luetaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Eli Anne Lemmetty, puh. 040 358 8626 ja vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Eli Anne Lemmetty, puh. 040 358 8626, vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Pohjolankadun TPA

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Pohjolankatu 25 D, 33500 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb