Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Tehostettu palveluasuminen - Tampereen kaupunki

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen.

Haemme sairaanhoitajaa Pohjolankadulle Palvelukoti Pohjolaan tehostettuun palveluasumiseen vakituiseen työsuhteeseen

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi nyt Tampereen Tekijänä ja vuodenvaihteen jälkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen tärkeänä ammattilaisena.

Palvelukoti Pohjola tarjoaa kodin ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ikäihmisille. Palvelukodissa on kuusi ryhmäkotia ja jokaisessa ryhmäkodissa asuu 15 asukasta ympärivuorokautisessa hoidossa. Pohjolassa on pieniä pysyviä työyhteisöjä, joissa on hyvä yhteishenki. Haemme tehostettuun palveluasumiseen oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Lisäksi tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Myös loppuvuonna valmistuvat sairaanhoitajat huomioidaan haussa.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Lisäksi tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa, ABO-lupa ja rokotuslupa.

Eduksi luetaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Eli Anne Lemmetty, puh. 040 358 8626 ja vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.12.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Eli Anne Lemmetty, puh. 040 358 8626, vastaava sairaanhoitaja Jenni Lähteenmäki, puh. 041 730 8163 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Pohjolankadun TPA

Sosiaali- ja terveysalan sekä Pirkanmaan pelastuslaitoksen tehtävät ja henkilöstö siirtyvät Pirkanmaan hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi nyt Tampereen Tekijänä ja vuodenvaihteen jälkeen Pirkanmaan hyvinvointialueen tärkeänä ammattilaisena.


Osoite: Pohjolankatu 25 D, 33500 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb