Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja - Borgå stad

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja - Borgå stad

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee yhtä sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen terveysasemalle 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kehittyvän, osaavien ammattilaisten muodostaman hyvän työyhteisön. Monipuolista sairaanhoitajan / terveydenhoitajan työtä terveysasemalla sisältäen päivystys- sekä ajanvarausvastaanottoa sekä hoidontarpeen arviointia niin puhelimessa kuin vastaanotolla. Työssä tarvitaan molempia kotimaisia kieliä.

Kelpoisuusehtona laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme joustavuutta, vastuullista asennetta ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Toivomme, että hakijalla on kokemusta terveysasematyöskentelystä ja hoidontarpeen arvioinnista.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 38,75h/viikko.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 27.5.2019 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi/terveysasemat-ja-ajanvaraus

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Pietiläinen puh. 0400 860 866.

Terveysasemapalvelut
Adress: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren