Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

TERVETULOA KESÄTÖIHIN PIEKSÄMÄELLE!

Haemme Pieksämäen kaupungin perusturvan kiirevastaanotolle, vastaanotolle, mielenterveys- ja päihdevastaanotolle, osastohoitoon/kotisairaalaan sekä neuvolaan (sairaanhoitajia/terveydenhoitajia tai hoitoalan opiskelijoita) kesän 2021 sijaistuksiin. Haku on auki 20.1.- 31.3.2021 Sijaisuudet ovat eripituisia, joten löydämme varmasti sinun kesääsi sopivan sijaisuuden. Sairaanhoitajan sijaisena voit toimia, mikäli sinulla on jo sairaanhoitajan tutkinto tai 140op suoritettuna opinnoistasi.

Työaika määräytyy yksikön työtehtävien mukaisesti. Pieksämäellä on laajat perusterveydenhuollon palvelut. Kiirevastaanotolta löytyvät sekä triage että tarkkailu, joissa hoidetaan akuutteja potilastapauksia, työ on 2-vuorotyötä ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Vastaanotolla työn painopiste on hoidon tarpeen arvioinnissa, jossa tukenasi on osaavat kollegat ja konsulttilääkäri. Lisäksi vastaanotolla pääset syventämään osaamista sekä akuuttien että kiireettömien terveysasioiden hoidossa, erilaissa toimenpiteissä että pitkäaikaissairauksien hoidossa. Työ tapahtuu ns. virka-aikana. Työtä voi myös yhdistää esimerkiksi kiirevastaanoton ja vastaanoton kesken.

Osasto- ja kotisairaalayksikössä hoidetaan perustason osastohoitoa vaativia potilaita hyvin monipuolisesti akuuteista ongelmista kuntouttavaan hoitotyöhön. Tukenasi on osaavat ja kokeneet kollegat ja työtä tehdään 3 vuorossa.

Mielenterveys- ja päihdepalveluissa tehdään matalan kynnyksen hoitaja-päivystystä sekä vastaanottoa polikliinisesti että jalkautuen asiakkaan luo. Moniammatillisessa työryhmässä on hoitohenkilöstön lisäksi lääkäri, psykologi ja sosiaaliohjaaja. Työ on päivätyötä.

Mikäli haluat työskennellä lasten ja perheiden parissa, on paikkasi neuvolassa, jossa edistät lasten ja heidän perheidensä hyvinvointia mm. yksilöllisten terveystarkastuksien avulla.

Työyhteisömme on sopiva sekoitus nuoruuden intoa ja vahvaa, pitkäaikaista kokemusta. Saamme palautetta siitä, että meillä otetaan uudet tekijät hyvin vastaan ja työhön perehdytetään kunnolla. Tuo reilusti esiin omia vahvuuksiasi ja esimerkiksi harrastusten tai aiemman ammatin kautta kertynyttä erityisosaamistasi. Mietimme yhdessä, miten pääset hyödyntämään niitä työssäsi. Esimiesten ja oman tiimin tuki kuuluu pakettiin.

Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo ja alan opiskelijoilta opintorekisteriote.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalveluiden esimies Minna Salomaa p. 044 368 6819
Osasto- ja kotisairaala yksikön esimies Pia Hietala p. 044 368 6860
Perheiden palvelut yksikön esimies Milla Ryynänen p.040 549 5520
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/