Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvan vastaanotolle haetaan kolmea (3) sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pitkäaikaissairauksien hoitoon, sekä yhtä (1) sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa elämäntapaohjaukseen

Olethan asiakaslähtöinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava, tiimihenkinen sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja? Tule mukaan kehitysmyönteiseen työyksikköön, jossa tärkeänä näemme toimintamme kehittämisen.

Olemme mukana THL:n Hyvä Vastaanotto valmennuksessa
, joten pääset mukaan innovatiiviseen ja kehittävään työyhteisöön. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä turvallista lääkehoidon toteutusta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaanottotyöstä sekä kiinnostuksen pienryhmien vetämiseen. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto (Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys). Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat täyttäessämme paikkoja.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotesuojaa. LOVe-lääkehoitokoulutus tulee suorittaa viimeistään koeaikana hyväksytysti.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin käyttämältä työterveyshuollolta.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Haku on auki 9.12.2022 klo 15.00 saakka, mutta haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Tehtävä siirtyy Etelä-Savon hyvinvointialueelle 1.1.23 alkaen.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esimies Helena Tullinen puh. 040 645 9171 tai sähköpostilla helena.tullinen@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Perusturva

Pendolinon pyrähdyksen päässä Helsingistä ja maakuntakeskuksista sijaitseva Pieksämäki tarjoaa elämisen helppoutta luonnonkauniissa puistomaisemissa. Kompaktissa kaupungissa kaikki on käden ulottuvilla ja työpäivän jälkeen aikaa jää harrastamiselle, hidastamiselle ja elämäsi tärkeimmille ihmisille. Pieksämäellä on helppo elää hyvää elämää. Paikkakunnalle muuttaville on tarjolla hyviä tontteja ja monenlaisia asuinmahdollisuuksia.

Lue lisää: https://www.pieksamaki.fi/tyontekijat-ja-yritykset/toihin-pieksamaelle/ https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/asuminen/


Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb